Provito®, gedistribueerd door MotorScrubber

De Provito® (For Life) vloerpads, door MotorScrubber gedistribueerd, worden gemaakt van plantaardige vezels en niet van op olie gebaseerde materialen; ze hebben het USDA *Biobased Product Certification Label gewonnen.

 

Het gebruik van hernieuwbare agrarische grondstoffen leidt tot een belangrijke reductie van de CO2 voetafdruk tot wel 60% ten opzichte van andere pads (PS en PET) en markeert een belangrijke ecologische stap voorwaarts binnen onze industrie. ​

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo