het reinigen van trappen is nooit makkelijker geweest
Onze trappenborstel is een must have voor elke instelling; hij verbetert de hygiëne op drukbezochte plaatsen door de hoeveelheid vuil en bacteriën in het gebouw terug te brengen.
de perfecte trappenborstel

Deze unieke borstel van 140 mm maakt in één handeling zowel de trede als het stootbord schoon en reduceert daardoor de arbeidstijd.

Met dezelfde diverse lengtes aan haren als onze geweldige medium brush, worden alle harde vloeroppervlakken, plinten en hoeken perfect schoon.

De zachte haren met verschillende lengtes zorgen voor een diepe reiniging door full contact zelfs op oneffen oppervlakken .

voor uw prijs of een gratis demo

Vul onderstaand uw gegevens in en we nemen contact met u op:

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo