MotorScrubber Feature in Limpiezas Magazine

August 4, 2017

 

MotorScrubber is distributed in 23 Countries Europe wide and we recently featured in Limpiezas magazine in Spain.  Our MS2000 model is lightweight, fully portable and extremely effective at deep cleaning  in tight or hard to reach areas.

 

If you'd like to see MotorScrubber in action we'll also be exhibiting with our Spanish distributor, Barlesa, at Hygienalia + Pulire in Madrid in November.  You'll be able to see live on-stand demos of our MotorScrubber range including the brand new ProWash system.

 

For all our Spanish speaking distributors and users you can read the full article here.

 

For more information on Hygienalia + Pulire visit www.hygienalia-pulire.com

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

News

FEATURED POST

New MotorScrubber Range Catalogue is Out Now

October 5, 2017

1/1
Please reload

Please reload

ARCHIVE
Please reload

SEARCH BY TAGS
Please reload

OVER ONS

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

MotorScrubber Logo

Voor al uw vragen : 0318 632185