We're Exhibiting at ISSA Interclean Las Vegas

April 7, 2017

 

After great success in Chicago and London we are pleased to announce that we are exhibiting at ISSA INTERCLEAN Las Vegas.

 

We'll be showcasing our most recent innovations with live on-stand demos throughout the event.  Come and meet the MotorScrubber team and find out how our range of products can benefit you.

 

We'll also be looking to copy the success we had in Chicago by picking up another Innovation Award.  Watch this space for more information.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

News

FEATURED POST

New MotorScrubber Range Catalogue is Out Now

October 5, 2017

1/1
Please reload

Please reload

ARCHIVE
Please reload

SEARCH BY TAGS
Please reload

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo

Voor al uw vragen : 0318 632185