top of page

ProWash is de enige draagbare mechanische schrob- en reinigingsmachine op de markt die op hoogte kan werken 

Buitenterreinen en oppervlakken zijn altijd moeilijk schoon te maken. Handmatige methodes zijn erg arbeidsintensief en geven vaak een teleurstellend resultaat. Daarom is de MotorScrubber ProWash ontwikkeld.  De schoonmaakresultaten van 354 omw./min zijn uitmuntend en maken licht werk van zwaar vervuilde oppervlakken. De ProWash is ideaal voor de reiniging van kunststof- en andere gevelbeplating, dakgoten, reclameborden, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, boten en elk ander groot vervoermiddel.

ProWash
Easy Fill Hose Adaptor
Simple Controls
Easy Access Battery

Prowash In gebruik video

| BoeK DEMO

OVER prowash

 

Dit unieke systeem maakt korte metten met de noodzaak voor vermoeiend en moeilijk handmatig schrobben. Breng het schoonmaakmiddel aan tot op hoog niveau, laat  de MotorScrubber schrobben terwijl de zwaartekracht de vervuiling en de machine naar beneden trekt. Beweeg de MotorScrubber  zijwaarts heen en weer en maak makkelijk schoon met 50 liter aan beschikbaar water

 

De schoonmaakresultaten van 354 omw./min zijn uitmuntend en maken licht werk van zwaar vervuilde oppervlakken. De ProWash is ideaal voor de reiniging van kunststof- en andere gevelbeplating, dakgoten, reclameborden, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, boten en elk ander groot vervoermiddel.

 

Het stevige chassis en frame van AISI 304 rvs wordt met de hand gemaakt in Sheffield, Engeland waar rvs voor het eerst werd uitgevonden in 1871. De robuuste geborstelde finish roest niet en weerstaat zelfs de zwaarste industriële omgevingen. 

BOEK EEN DEMO OP LOCATIE

Wilt u een een demonstratie op locatiea? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw aanvraag!

ProWash Demo
bottom of page