MotorScrubber Models | The Ultimate Cleaning Machine

ProWash is de enige draagbare mechanische schrob- en reinigingsmachine op de markt die op hoogte kan werken 

Buitenterreinen en oppervlakken zijn altijd moeilijk schoon te maken. Handmatige methodes zijn erg arbeidsintensief en geven vaak een teleurstellend resultaat. Daarom is de MotorScrubber ProWash ontwikkeld.  De schoonmaakresultaten van 354 omw./min zijn uitmuntend en maken licht werk van zwaar vervuilde oppervlakken. De ProWash is ideaal voor de reiniging van kunststof- en andere gevelbeplating, dakgoten, reclameborden, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen, boten en elk ander groot vervoermiddel.

Prowash In gebruik video

| BoeK DEMO

BOEK EEN DEMO OP LOCATIE

Wilt u een een demonstratie op locatiea? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

OVER ONS

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

MotorScrubber Logo

Voor al uw vragen : 0318 632185