top of page
de ultieme, draadlozE, hoge torsie,    lichtgewicht reinigingsmachine

EFFECTIEF REINIGEN

De betrouwbare hoge torsie motor staat garant voor fantastische was, polijst, reinigings en schrob- resultaten .

GEMAAKT IN HET VK

Met gebruik van de hoogste kwaliteit en duurzame componenten wordt iedere MotorScrubber met trots gebouwd in Engeland.

4 UUR WERKEN

Een echt werkpaard met indrukwekkende 4 uur werkprestatie op 1 volle lading. En slechts 8 uur voor een volledige laadbeurt.

SNOERLOOS

Zeer mobiel, je kunt hem overal gebruiken; trappen, zwembaden, voertuigen, ideaal voor alle moeilijk bereikbare plekken.

LICHTGEWICHT

Met een gewicht van slechts 2,5 kg (4,5 kg met rug harnas) is hij extreem licht in gebruik ondanks zijn heavy duty constructie.

100% WATERPROOF*

De MotorScrubber is 100% waterproof en in het water te gebruiken zonder risico op een schok dankzij zijn extra lage voltage.

*richtlijnen van toepassing

sh2099-019
sh2099-006
sh2099-012
swimming-pool-shot
sh2099-125
sh2099-096
sh2099-085
sh2099-037
sh2099-052
sh2099-034

In gebruik

Sue Estell - Franciscan Village lifestyle and living facility

Recent ontdekte ik Motorscrubber op een beurs. Het leek mij een handig apparaat om te gebruiken in ons gebouw, dus ik vroeg een demonstratie aan. Ik was er erg van onder de indruk en kocht er één. Het duurde echter niet lang voordat wij ons realiseerden dat één niet genoeg voor ons was. De MotorScrubber is nl geweldig voor gebruik op allerlei oppervlakken en vloeren. Aangezien hij batterij aangedreven is kun je hem overal gebruiken waar je maar wenst. Naast gebruik voor de vloer gebruiken wij hem in de badkamers, het werkt geweldig en is een echte aanvulling op ons schoonmaakmaterieel.

review

One & only Royal mirage Dubai

 

 

Het idee dat de MotorScrubber bij moeilijk bereikbare plaatsen kan komen en zware handarbeid kan voorkomen, was wat Vasilyeva het meest aantrok. Dit gegeven in combinatie met de multifunctionele inzet van het product overtuigden haar dat zij een demonstratie wenste op haar locatie. Het MotorScrubber team bezocht One & Only Royal Mirage en demonstreerde dat de machine zijn werk kon doen op de mozaïek ingelegde vloeren en muren van de sanitaire ruimten en hoe deze tevens kon dienen als polijstmachine voor het marmer.

 

“Toen ik het voorstel om de MotorScrubber machines te kopen voorlegde aan mijn General Manager, was deze onder de indruk van het effect, de kwaliteit van schoonmaak en de tijdsbesparing. We gebruiken nu meerdere MotorScrubbers bij One and Only Royal Mirage maar ook bij One and Only Palace,” zegt Vasilyeva. “We hebben inmiddels ook succesvol de dekvloer en de kunststof meubelen in de Spa en de Hammam gereinigd en zelfs de keukens worden nu dagelijks gedaan met deze machine".

 

lees volledige review

praktisch in gebruik foto's & video's  | BoeK DEMO

Metal Gantry & Stair Clean
Dirt Removal
Scum Line Cleaning
Ceramic Tile Deep Clean
Stone Tile Deep Clean

een Demonstratie op locatie

Wilt u een een demonstratie op locatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw aanvraag!

Technisch

MS2000 Demo
bottom of page