MotorScrubber Models | The Ultimate Cleaning Machine
de ultieme, draadlozE, hoge torsie,    lichtgewicht reinigingsmachine

EFFECTIEF REINIGEN

De betrouwbare hoge torsie motor staat garant voor fantastische was, polijst, reinigings en schrob- resultaten .

GEMAAKT IN HET VK

Met gebruik van de hoogste kwaliteit en duurzame componenten wordt iedere MotorScrubber met trots gebouwd in Engeland.

4 UUR WERKEN

Een echt werkpaard met indrukwekkende 4 uur werkprestatie op 1 volle lading. En slechts 8 uur voor een volledige laadbeurt.

SNOERLOOS

Zeer mobiel, je kunt hem overal gebruiken; trappen, zwembaden, voertuigen, ideaal voor alle moeilijk bereikbare plekken.

LICHTGEWICHT

Met een gewicht van slechts 2,5 kg (4,5 kg met rug harnas) is hij extreem licht in gebruik ondanks zijn heavy duty constructie.

100% WATERPROOF*

De MotorScrubber is 100% waterproof en in het water te gebruiken zonder risico op een schok dankzij zijn extra lage voltage.

*richtlijnen van toepassing

praktisch in gebruik foto's & video's  | BoeK DEMO

een Demonstratie op locatie

Wilt u een een demonstratie op locatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Technisch

 

OVER ONS

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

MotorScrubber Logo

Voor al uw vragen : 0318 632185