Melamine; dit geweldige nieuwe product zuigt letterlijk het vuil van elk glad oppervlak   
met alleen water!
Melamine on a tiled floor
Melamine before and after
Tough Mark Removal
Incredible dirt removal

We raken niet uitgepraat over melamine; het gebruikersgemak, de resultaten en de positieve feedback.

 

Onze melamine pads produceren aan de lopende band geweldige resultaten en maken korte metten met zware vervuiling op alle typen harde oppervlakken. Kijk maar naar de resultaten hieronder. We adviseren dit soort pads met name voor oppervlakken met structuren. Deze fantastische resultaten kunnen worden bereikt door alleen water te gebruiken; dit zuigt het vuil letterlijk van het oppervlak. De pads kunnen honderden keren worden hergebruikt . Na gebruik simpelweg met warm water uitspoelen totdat het water weer helder is.

Melamine wordt aanbevolen voor laminaat, massief hout, marmer, graniet, onyx, kwartsiet, composiet, epoxy, terrazzo,gladde betonnen vloeren en tegels van porselein, travertin of keramiek. 

 

Gebruik melamine niet op zachte vloeren zoals marmoleum, pvc, rubber of vinyl.  Bij twijfel altijd eerst op een onopvallende plek uitproberen!

1. Bevochtig  de Melamine Deep Clean Pad alvorens te beginnen met reinigen.

2. Gebruik de melamine pad niet in combinatie met middelen op basis van chloor of alcohol.

 

3. Vermijd contact tussen de melamine pad en muren/plinten tijdens het werken.

 

4. Spoel de  pad af met schoon water totdat er geen vuil meer uitkomt. 

reinigen met MELAMINE

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo