De verstelbare jet op de borstelkop maakt het mogelijk het middel direct  op het oppervlak aan te brengen

De 1 liter tank wordt netjes en veilig in de rugzak gedragen en kan makkelijk worden uitgenomen voor een snelle vullingswissel

stevig gebouwd met fantastisch
 resultaat 

Een standaard hogedruk pomp duwt het water door de buis in de steel

De speciaal ontworpen flip clip maakt het de gebruiker mogelijk supersnel aanpassingen te maken  aan de telescopische steel die tot 3 meter lang is

De MotorScrubber is 100% waterproof en in het water te gebruiken zonder risico op een schok dankzij zijn extra lage voltage. .

*Richtlijnen van toepassing

Speciaal geselecteerde rvs 'LEMO' elektrische connectoren voor ultra betrouwbaarheid en stevigheid - "militaire kwaliteit"

Boek een demo op locatie

Om een demonstratie via ons wereldwijde distributienetwerk aan te vragen, vult u hieronder uw gegevens in. We nemen op korte termijn contact met u op.
sh2099-105
sh2099-117
sh2099-087
sh2099-073
MotorScrubber Jet

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo