met precisie GEBOUWD IN ENGELAND MET HOOGSTE KWALITEIT COMPONENTEN

EFFECTIEVE REINIGING

De betrouwbare hoge torsie motor biedt fantastische was, polijst en reinigings resultaten tot op 3 meter hoogte.

GEMAAKT IN HET VK

Met gebruik van de hoogste kwaliteit en duurzame componenten wordt iedere MotorScrubber met trots gebouwd in Engeland.

4 UUR WERKEN

Een echt werkpaard met indrukwekkende 4 uur werkprestatie op 1 volle lading. En slechts 8 uur voor een volledige laadbeurt.

SNOERLOOS

Zeer mobiel, je kunt hem overal gebruiken; trappen, zwembaden, voertuigen, ideaal voor alle moeilijk bereikbare plekken.

LICHTGEWICHT

Met een gewicht van slechts 2,5 kg (4,5 kg met rug harnas) is hij extreem licht in gebruik ondanks zijn heavy duty constructie.

100% WATERPROOF*

De MotorScrubber is 100% waterproof en in het water te gebruiken zonder risico op een schok dankzij zijn extra lage voltage. .

*richtlijnen van toepassing

De MotorScrubber Jet met geïntegreerde chemische injectie maakt diepreinigen tot wel 3 meter hoogte mogelijk. De volledig instelbare Jet in de borstelkop kan op elke gewenste positie worden vastgezet zodat het middel direct op het oppervlak aangebracht kan worden. De 1 liter tank voor het schoonmaakmiddel wordt veilig en handzaam in de rugzak gedragen zodat deze makkelijk uitgenomen kan worden voor een snelle vullingswissel. Onze speciaal voor de JET ontworpen lijn aan schoonmaakmiddelen, op kleur gecodeerd, staat garant voor een uitstekend resultaat. Het handige doseersysteem zorgt ervoor dat er geen middel wordt verspild voor een perfecte dosering -keer op keer-. Een standaard hogedrukpomp brengt het reinigingsmiddel middels een in de steel verborgen opgerolde buis naar de borstelkop, terwijl militaire kwaliteit electrische 'LEMO' connectors zorgen voor ultieme betrouwbaarheid. Voor de vrijheid om overal schoon te maken kies de MotorScrubber Jet.

Stair Cleaning
Wall Cleaning
Direct Spray to Surface
Scuff Mark Removal
Low Profile Head
Portable & Lightweight
Skirting / Baseboard Cleaning
Full Contact on Uneven Surfaces

Motorscrubber jet In GEBRUIK |BoEK DEMO

BOEK EEN DEMO OP LOCATIE

Wilt u een een demonstratie op locatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

TechnisCH

 

OVER ONS

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

BLIJF OP DE HOOGTE

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

MotorScrubber Logo

Voor al uw vragen : 0318 632185