voor een handige en veelzijdige handschrobber kies je de MotorScrubber Handy. Alle kracht die je nodig hebt in één hand voor een fantastisch schoonmaakresultaat.
Basin
car-wheel
Bath
window
tiles

over het HANDY model

 

Voor een handige en veelzijdige handschrobmachine kies je de  Motorscrubber Handy. Alle kracht die je nodig hebt in één hand voor een fantastisch schoonmaakresultaat. De compacte en robuuste MotorScrubber Handy is waterdicht ontworpen en daardoor ideaal voor gebruik in keukens, badkamers en het schoonmaken van auto's. Het ergonomische design maakt het mogelijk om effectief en comfortabel te werken zonder moe te worden. 

 

Deze oplaadbare multi tool is een must have voor iedereen vanwege de naadloze inzetbaarheid voor het reinigen van tegels, steen en zelfs ovens. Met de Handy kom je probleemloos in spleten, hoeken en kieren voor de reiniging van tegelvoegen, deurposten en raamkozijn frames...en toch is hij krachtig genoeg om grotere oppervlakken zoals badkuipen en werkbladen onder handen te nemen. 

 

De Handy kit wordt geleverd met meerdere opzetstukken zodat elke klus geklaard kan worden. We hebben een selectie aan borstelsets in ons assortiment waarvan we de rvs borstelkit, de soft brush kit en de schuurpads met name kunnen aanbevelen. Vergeet voor extra lang werken niet een extra accu te bestellen

technisch
Wat zit er in de Handy Kit?

Spletenborstel

Borstel lange haren

Padhouder

Schuurpad

Accu + lader

Handy Unit + harde borstel

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo