top of page

MotorScrubber INTRODUCEERT BINNENKORT de FORCE, een SUPER HEAVY-DUTY ACCESSOIRE MET AFZUIGING DIE PAST OP IEDERE MEDIUM OF GROTE SCHROB-ZUIGAUTOMAAT

over de FORCE

 

 

Grote gebouwen hebben behoefte aan grote schrob-zuigautomaten voor het reinigen van grote open ruimtes. Deze machines hebben veel water nodig en een grote batterijcapaciteit waardoor ze in staat zijn continu diep te reinigen zonder te hoeven stoppen. De uitdaging die zich voordoet is dat grote gebouwen ook kleine ruimtes hebben die moeten worden schoongemaakt zoals toiletunits, trappenhuizen en onder stoelen en tafels. Dit resulteert in extra kosten. Bijvoorbeeld door het aanschaffen van een kleinere, minder effectieve machines of het handmatig moppen van de ruimtes. Dit levert niet alleen een slechter resultaat op, maar heeft ook een stijging van de arbeidskosten tot gevolg.

MotorScrubber heeft al 12 jaar gepionierd in het reinigen van kleine ruimtes en heeft nu de FORCE ontwikkeld. Een super heavy-duty tool die past op iedere medium of grote schrob-zuigautomaat. Door de MotorScrubber FORCE toe te voegen aan uw schrob-zuigautomaat bent u nu in staat om overal te reinigen en droogzuigen, zelfs achter en rondom de toiletpot, waar geen enkele schrob-zuigautomaat op de markt kan komen. Het belangrijkste voordeel is dat de FORCE met slechts 1 slang aan uw schrob-zuigautomaat wordt gekoppeld. Via deze slang  batterijen, schoonwater toevoer en afzuiging gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat de FORCE simpel te gebruiken is. U hoeft geen extra batterijen aan te schaffen of watertanks te vullen of te legen. Alles wordt gedaan op uw standaard machine, dus geen extra handelingen.

De FORCE biedt zelfs nog meer voordelen. Hij is makkelijk los te koppelen waardoor de kleine ruimtes direct in het voorbij gaan te reinigen zijn. Veel tijd wordt bespaard omdat de medewerker niet steeds terug hoeft te gaan om materialen op te halen voor deze lastige klussen. De FORCE levert professioneel resultaat, net als een grote schrob-zuigautomaat, op een klein en moeilijk te bereiken oppervlak. Ieder onderdeel is speciaal geselecteerd op duurzaamheid. Waar kracht nodig is hebben wij gesmeed aluminium gebruikt om een industrieel kwaliteitsproduct te ontwikkelen dat kan worden gebruikt door professionals. De FORCE is bijzonder goed geprijsd, kost minder dan de aanschaf van een kleine schrob-zuigautomaat en kan binnen 30 minuten worden opgebouwd. Deze ISSA innovation Award winner zal in 2018 op de markt komen. Interesse in de FORCE?

Bel 0318 63 21 85 of e-mail info@motorscrubber.nl

 

bottom of page