Wed, 11 Apr | EventCityUK

The Cleaning Show: Manchester

We're at The Cleaning Show in Manchester this April. The UK team will be there if you want to pick their brains for all things MotorScrubber. We'll be doing on-stand live demos of all a product range, some come down to see how MotorScrubber can change the way you clean
Registration is Closed

Time & Location

11 Apr 2018, 09:00 – 12 Apr 2018, 15:00
EventCityUK, Phoenix Way, Stretford, Manchester M41 7TB, UK
Registration is Closed

Share This Event

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo