MotorScrubber Jet

Super concentraten 

Onze lijn van super geconcentreerde, kleurgecodeerde JET schoonmaakmiddelen is ontworpen voor een fantastisch resultaat.

Voor maximaal gebruikersgemak zit er in iedere cartridge precies genoeg middel om in 1 liter water de perfecte mengverhouding te geven. De cartridges kunnen netjes in het Jet harnas worden opgeborgen zodat je ze overal mee naar toe kan nemen.

MAAK HET PERFECTE MIDDEL

STAP 1

Duw de cartridge in de fles

STAP 2

Draai de dop stevig vast

STAP 3

Zachtjes schudden voor een perfect mengsel

OVER ONS

Wij van MotorScrubber zijn schoonmaak-en hygiëne experts, bekend door het maken van robuuste heavy-duty machines in onze fabriek in Sheffield, Engeland.

Onze machines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en bieden de gebruiker tijdwinst in combinatie met uitmuntende schoonmaakresultaten

En het mooiste is dat MotorScrubber er is om te gebruiken! Zoals wij graag zeggen "laat MotorScrubber het zware werk maar voor jou doen". Wij hebben ons toegelegd op innovatie en productontwikkeling en streven continu naar het leveren van het beste schoonmaakgereedschap. Dit is pas het begin!

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig updaten wij al onze social media uitingen met de laatste product- ontwikkelingen. Als je niet actief bent op social media en toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws,schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
MotorScrubber Logo