top of page

BOEK EEN DEMO OP LOCATIE

Wilt u een een demonstratie op locatie? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw aanvraag!

over Jet

De MotorScrubber Jet met geïntegreerde chemische injectie 

maakt diepreinigen tot wel 3 meter hoogte mogelijk. De volledig instelbare Jet in de borstelkop kan op elke gewenste positie worden vastgezet zodat het middel direct op het oppervlak aangebracht kan worden De 1 liter tank voor het schoonmaakmiddel wordt veilig en handzaam in de rugzak gedragen zodat deze makkelijk uitgenomen kan worden voor een snelle vullingswissel. Onze speciaal voor de JET ontworpen lijn aan schoonmaakmiddelen, op kleur gecodeerd, staat garant voor een uitstekend resultaat. Het handige doseersysteem zorgt ervoor dat er geen middel wordt verspild voor een perfecte dosering -keer op keer-. Een standaard hogedrukpomp brengt het reinigingsmiddel middels een in de steel verborgen opgerolde buis naar de borstelkop, terwijl militaire kwaliteit electrische 'LEMO' connectors zorgen voor ultieme betrouwbaarheid. Voor de vrijheid om overal schoon te maken kies de MotorScrubber Jet.

Jet Demo
Stair Cleaning
Wall Cleaning
Direct Spray to Surface
Scuff Mark Removal
Low Profile Head
Portable & Lightweight
Skirting / Baseboard Cleaning
Full Contact on Uneven Surfaces
met precisie GEBOUWD IN ENGELAND MET HOOGSTE KWALITEIT COMPONENTEN

EFFECTIEF REININGEN

De betrouwbare hoge torsie motor biedt fantastische was, polijst en reinigings resultaten tot op 3 meter hoogte.

GEMAAKT IN HET VK

Met gebruik van de hoogste kwaliteit en duurzame componenten wordt iedere MotorScrubber met trots gebouwd in Engeland.

4 UUR WERKEN 

Een echt werkpaard met indrukwekkende 4 uur werkprestatie op 1 volle lading. En slechts 8 uur voor een volledige laadbeurt.

SNOERLOOS

Zeer mobiel, je kunt hem overal gebruiken; trappen, zwembaden, voertuigen, ideaal voor alle moeilijk bereikbare plekken.

LICHTGEWICHT

Met een gewicht van slechts 2,5 kg (4,5 kg met rug harnas) is hij extreem licht in gebruik ondanks zijn heavy duty constructie.

100% WATERPROOF*

De MotorScrubber is 100% waterproof en in het water te gebruiken zonder risico op een schok dankzij zijn extra lage voltage. .

*richtlijnen van toepassing 

bottom of page